Pobeg v Planico 2020 – Tekači, roleristi, drugo

20,00 30,00 

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

PRED ŠTARTOM

Zbor tekačev, roleristov, skiroistov, rolkarjev in vseh drugih na Jesenicah pri športni dvorani Podmežakla, kjer bo poskrbljeno tudi za parkirna mesta avtomobilov. Prijave bodo možne tudi na štartnem prizorišču. Ob prijavi in akreditaciji udeleženci prejmejo ubežniške številke, ki jih pripnejo na svoja oblačila. Udeležencem svetujemo, da se na Jesenice pripeljejo vsaj 30 minut pred začetkom.

ŠTART

Štart bo za tekače ob 12:30, za vse ostale pa ob 13:50 z Jesenic. Za varnost bodo skrbeli redarji motoristi, policisti in gasilci. Udeleženci upoštevajo cestnoprometne predpise in uporabljajo atestirane kolesarske čelade.

MED DOGODKOM

Tako, kot vsako leto, se nam bodo tekači, roleristi in vsi drugi lahko pridružili tudi v Mojstrani in Kranjski Gori. Na vnaprej znanih mestih in ob točno določeni uri bodo organizatorji v teh krajih pripravili t.i. leteče točke, kjer se bodo udeleženci lahko prijavili in pridružili mimoidoči karavani.

LASTNOSTI:

Zaprti tip maratona. Udeleženci upoštevajo cestno-prometne predpise.

RELACIJA:

Jesenice -> Mojstrana -> Kranjska Gora -> Planica

 

TEKAČI, ROLERISTI IN OSTALI:

KONFIGURACIJA:

JESENICE- PLANICA: 30 km in 370m skupnega vzpona
MOJSTRANA – PLANICA: 21 km in 300m skupnega vzpona
KRANJSKA GORA – PLANICA: 7 km in 140m skupnega vzpona

 

PRILOŽNOST ZA VSE

Športna prireditev ni tekmovalne narave, kar pomeni, da nihče ne bo prvi in zadnji. Prav tako je zaključni del poti – po izjemno lepo speljani kolesarski stezi med Mojstrano in Planico – idealna priložnost za družine z majhnimi otroci, ter za roleriste in tekače. Zadnjih 13 kilometrov je prevozilo tudi že nekaj predšolskih otrok!

OBVEZNA OPREMA

– Rolerji / Športna obuvala / Skiro / …
– Atestirana kolesarska čelada
– Dobra volja

 

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Pobeg v Planico 2020 – Tekači, roleristi, drugo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pomakni se na vrh